14 de octubre de 2013

Ruta de Tapes per Barcelona

Hola a tots!

Avui m'he animat i escriuré un post íntegrament en català. No us preocupeu si no el parleu, segur que l'enteneu. I sinó, tampoc cal que us preocupeu perquè en 2 o 3 dies tindreu en aquest blog un altre post en castellà.

El tema del qual us vull parlar avui succeïx a Barcelona. I és d'aquelles coses que només de pensar-hi ja et fan venir salivera!

El passat dijous dia 2 es va inaugurar la darrera edició de "Ruta de Tapes per Barcelona". Aquesta iniciativa gastronòmica durara fins al dia 20 d'octubre i té com a missió dinamitzar la restauració de la ciutat Condal.


Tapa de La Taberna del Bisbe


Conta amb 77 establiments els quals, durant aquests dies, competiran per veure qui serveix la millor tapa. Un jurat format per professionals de la restauració premiarà la millor tapa com a "Tapa Gremi de Restauració", que serà escollida en funció de la seva elaboració, originalitat i creativitat.

D'altra banda, la "Tapa Estrella Damm", que reconeixerà aquella que millor maridi amb la cervesa o bé que la inclogui com a ingredient.


Tapa del Set de Gòtic


Finalment, la tercera categoria que premia la "Tapa Popular", seleccionada amb les votacions dels mateixos consumidors a través de les urnes que es trobaran a cadascun dels establiments, a través de Gastronofera o Facebook.
Ja està disponible a més la APP gratuïta de la Ruta de Tapes a través de la qual es podrà obtenir tota la informació necessària sobre les tapes i els establiments. I si encara us cal més informació, no dubteu en consultar-la fent click aquí: www.gastronosfera.com

Molts petons!
/